Natuur en milieu in het Oldambt, Winschoten, Scheemda, Midwolda, Oostwold, 't Waar, Woldendorp, Bad Nieuweschans, Heiligerlee, Westerlee. Natuurlijk beheer openbare ruimte. Natuureducatie, educatie, natuurlijk tuinieren.
 

UITNODIGING NACHT VAN DE NACHT ZATERDAG 26 OKTOBER 2019


Het vijftiende jaar! Een derde lustrum, ook in het Oldambt! Deze Nacht van de Nacht wordt daarom groots gevierd! In het Maintebos in Winschoten.

PROGRAMMA
Na een welkomstwoord en terugblik op 15 jaar Nacht van de Nacht in Oldambt gaan alle zintuigen open tijdens een mooie sfeervolle nacht-boswandeling voor jong en oud in het donker met onderweg theater, po√ęzie, liederen op tekst van D.S. Hovinga, moderne dans en rolschaats choreo. We zullen bij terugkomst feestelijk afsluiten met een warme drank en iets lekkers. Het wordt dus een verrassende tocht met onderweg kunst en cultuur. Al wandelend zal worden ervaren wat rust en donkerte betekenen voor planten, dieren en mensen in Oldambt.
De gemeente Oldambt organiseert dit lustrum samen met de Natuur- en Milieufederatie Groningen, Kunstencentrum de Klinker, Winschoter Kunstrolschaatsclub (WKC), stadsdichter Bianca Holst, scholengemeenschap Ubbo Emmius, Scouting St. Vitus, koor The Mieden Compagny, Club Oldambtster Groen, IVN Westerwolde-Oldambt en KNNV Oost-Groningen.
Deze Nacht van de Nacht in het Oldambt start om 19.30 uur bij scouting St. Vitus, St. Vitusstraat 88 in Winschoten. Aan te bevelen is waterdicht schoeisel met profiel en warme kleding.

Tags:
 
 
by R & T